Tule esittelemään harrastustoimintaa: Perherieha la 5.10. klo 10-16

Kuvaus: 

Kauhajoen kaupungin hyvinvointipalvelut organisoivat yhteistyökumppaneineen koko perheelle suunnatun perinteisen Perheriehan lauantaina 5.10.2019 Kauhajoen Koulukeskuksen aulassa, liikuntahallissa ja uusitussa Yhteiskoulun liikuntasalissa. Tapahtuma järjestetään joka toinen vuosi vuorotellen Playcity-lasten kaupunki – leirin kanssa. Tapahtuma on aikaisempina kertoina kerännyt osallistujia noin 700–1000.

Perheriehassa on mahdollisuus kokeilla tai tutustua lukuisiin eri harrastuksiin, rymytä temppuradalla, herkutella kahvion antimilla sekä nähdä tämän vuoden vetonaulan Mimin ja Kukun esitykset. Yleisöllä on mahdollisuus päästä tutustumaan uusittuun Yhteiskoulun liikuntasaliin, jonne kasataan tänä vuonna myös lasten temppuradat ja pomppulinna.

TERVETULOA ESITTELEMÄÄN TOIMINTAA!
Toivomme Perheriehaan mahdollisimman monia ja erilaisia yhdistyksiä ja seuroja esittelemään toimintaans, uusia harrastuksia etsiville perheille. Tämän vuoden teemana meillä on ”koko perheen huomioiminen”, eli vaikka tapahtumassa on paljon toimintaa lapsille, myös perheen aikuiset voivat saada harrastusvinkkejä, mahdollisuuksista päästä itse toimijaksi tai vaikkapa tietoa Kauhajoen palveluista.

Toiveenamme on, että esittelypisteiltä löytyisi paljon toimintaa, tekemistä tai voitte järjestää pisteellä kyselyä tai arvontaa. Esittelypaikat ovat maksuttomia.
Järjestöjen osallistuminen huomioidaan kaupungin kohdeavustuksia jaettaessa v.2020.

Ilmoittaudu mukaan nettisivuillamme:
ilmoittautuminen.kauhajoki.fi

Lisätiedot:
Maarit Kaari
Erityisliikuntakoordinaattori
puh. 040 5941 466
maarit.kaari@kauhajoki.fi

Yhteystiedot: 
maarit.kaari@kauhajoki.fi
Paikkoja yhteensä: Rajoittamaton
Paikkoja varattu: 31
Ilmoittautumislomake: 
Ilmoittajan sähköposti